|
|
Caner Değeroğlu
Endüstri Sistemleri Mühendisi
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2009, 03:24:21 ÖS » |
|
bende hikmeti istiyorum,arkadan vurcam onu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anıl Şen
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 24, 2009, 03:54:33 ÖS » |
|
bmn icin farketmez ozan ve arkadaslarının hepsini karsıma alırım ama ozan seni tek yakalamiiim olm sarjörü bosalıtırm ustune
|
|
|
|
|
|
Disce quasi semper victurus vive quasi cras moriturus Hep yaşayacakmış gibi öğren,yarın ölecekmiş gibi yaşa.
|
|
|
|
Anıl Şen
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 24, 2009, 03:54:55 ÖS » |
|
MOKOKO TEAM  :D:D:D:D:D
|
|
|
|
|
|
Disce quasi semper victurus vive quasi cras moriturus Hep yaşayacakmış gibi öğren,yarın ölecekmiş gibi yaşa.
|
|
|
|
Ozan Bağdatlı
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 24, 2009, 03:56:26 ÖS » |
|
buyuk konusmayın gencler (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Furkan Turan
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 24, 2009, 03:58:41 ÖS » |
|
olum bizim taktikler nasıldı ama  sizle karsılasamadık ozamn bey insallah bu seferkinde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozan Bağdatlı
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 24, 2009, 03:59:21 ÖS » |
|
silahsız kosan serkan'mı ydı (: ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Furkan Turan
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 24, 2009, 04:05:51 ÖS » |
|
yok Mert Fedayi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serkan Yılmaz
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 25, 2009, 09:48:18 ÖÖ » |
|
şu yaamur bitsin yapalım bi artık  zmnı geldi.... bu sefer size harbi hemşirelerde getircem tepecik göğüs hastalıkları hastanesinden
|
|
|
|
|
|
eylemlerim devam edecek
|
|
|
|
Efecan Başöz
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 26, 2009, 11:44:30 ÖÖ » |
|
Herkesinde ozana kastı var galiba karşı takıma geçsin diyorlar  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çınar Tuncel
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 27, 2009, 02:46:26 ÖS » |
|
vay vay 2 gün girmedim ne muhabbetler dönmüş. len şu resme bakınca bi duygulandım geçen sene maç vakti hiçbirinizi tanımıyoum adam akıllı  paintball yapalım ama bu arada biraz uzak fakat daha sağlam 2 önerim var. 1-si adamın o gün bahsettiği sasalı tarafı 2.- de çiçekliköy(bornova) ormanın içinde bi yr var oralara da bakarız çok uzak gelmezse  ha bi ihtimal şenlikler sıorasında okulda da olma durumu var ama nerede ne şekilde olur onu bilemem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Efecan Başöz
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 28, 2009, 02:55:52 ÖS » |
|
vay vay 2 gün girmedim ne muhabbetler dönmüş. len şu resme bakınca bi duygulandım geçen sene maç vakti hiçbirinizi tanımıyoum adam akıllı  paintball yapalım ama bu arada biraz uzak fakat daha sağlam 2 önerim var. 1-si adamın o gün bahsettiği sasalı tarafı 2.- de çiçekliköy(bornova) ormanın içinde bi yr var oralara da bakarız çok uzak gelmezse ha bi ihtimal şenlikler sıorasında okulda da olma durumu var ama nerede ne şekilde olur onu bilememOkul binaları dışındaki her yer olsa takımda çok geniş tutulsa süper olur aslında.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çınar Tuncel
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 28, 2009, 02:57:15 ÖS » |
|
hah di mi ondan sonra okul leş  her yer rengarenk. kazanan takımın ödülü okulun dış cephe boyasını yapmak/yaptırmak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Furkan Turan
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 30, 2009, 02:06:15 ÖS » |
|
harbi cinar dun gibi hatırlıom ama epey zaman gecti ya.. abi yapalım hatta temob te bile ayarlayıp yaptıra biliriz bence tabi adamla konusmakta lagzım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|